ERVARINGEN

 

ERVARINGEN

  Petra

Al meer dan drie jaar dobberde ik rond met mijn marketingkantoor aan huis zonder veel succes te hebben. Nu ben ik super enthousiast, had ik het maar eerder gedaan. Het leuke is dat er een variatie is van ondernemers. Wij klankboarden onze ideeën en komen zo veel sneller tot ons gestelde doel. Over de verspilde tijd en geld wil ik nu niet meer nadenken. Voor mij werkt de M.C.N.-groep van ondernemers hartstikke goed. Ik kan het eenieder die net zo dobbert met zijn omzet en doelen alleen maar aanbevelen. Hans, ook nog bedankt voor al je input die je de groep geeft.

Marcel

Het cliché klopt, samen bereik je meer. Deze leuke groep ondernemers heeft elke twijfel weggenomen bij mij. Wij zijn nu 2 maanden verder en de tips en ook het advies van Hans leverden mij zoveel op aan inzichten en omzet, dat had ik nooit gedacht. Hans heeft zoveel ervaring in het ondernemen dat ik de investering dubbel en dwars terugverdien. Werkelijk een aanrader.

 Jessica 

Het mooiste aan de samenwerking is de openheid van de deelnemers. Samen zijn wij goed voor vele jaren ervaring in het ondernemen.  De samenwerking van het M.C.N.-team zorgde ervoor dat ik mijn bedrijf binnen 2 maanden een upgrade kon geven. Inmiddels heb ik er 7 nieuwe klanten bij. Ik weet zeker dat ik de investeringen snel terugverdien. Het is een prachtige ervaring om met een groep te sparren over het wel of niet of anders doen in mijn bedrijf.  Ik kan niet wachten tot de volgende bijeenkomst.

Piet 

Je hebt vele coaches in Nederland, gelukkig ben ik door een aanbeveling uit mijn netwerk bij Hans terechtgekomen. Hans heeft niet alleen ervaring met grote bedrijven maar weet precies het probleem te benoemen, ook bij mij als zzp’er. Samen hebben wij nu de oplossing bedacht, en alles loopt nu al op rolletjes.  Bedankt hiervoor.

 Jeroen

Ik was sceptisch of ik wel goed genoeg was om aan de Mastermind Chapter Nederland deel te nemen. Maar nu heb ik in 2 weken al succes geboekt met mijn bedrijf en de adviezen van de groep, fantastisch. Het idee en concept van Hans werkt. Bedankt nogmaals middels deze weg.

 Angela 

Door de adviezen van het Chapter loopt mijn zaak nu eindelijk op rolletjes. Meer dan 100 aanmeldingen binnen 2 maanden op mijn trainingen. Werkelijk, ik verdien eindelijk zoveel dat ik niet meer hoef te stressen.

 Roelf

Mijn zaak liep, maar ik had het toch nog niet voor elkaar. Altijd weer de stress om het geld en de klanten. Nu door de deelname aan de M.C.N. verdien ik eigenlijk voldoende, zodat ik nooit meer stress hoef te hebben. Het is een lekker gevoel zoveel geld te verdienen, met dank aan de groep en Hans natuurlijk.

 Jesse

Ik ben een goede vakman, maar ik was nog geen geslaagde ondernemer. Nu weet ik, dankzij de deelname aan het programma, wat ik moet verbeteren aan mijn bedrijf. De ondernemers uit de Mastermind Chapter hebben mij geweldig geholpen met hun tips en advies, fantastisch!